tisdag 22 mars 2011

30. det är okej att spåra ur

Då var vi samlade igen, folket. Fast hur samlade är vi på en skala? Inte så kanske. I vilket fall har jag varit här, och du eller ni är här nu. Då är vi ju nästan samlade.

Klockan har slagit tre och det här är dagens nyheter.
Tre och en halv timmas företagsekonomi kan verkligen dra all kraft och motivation ur en människa, i alla fall om människan heter Jenny Jonsson. Kort och gott - det är inte mitt ämne.
På förmiddagen var jag på fantastiskt dåligt humör, riktigt nere och noll ork. Kände mig lite som en julgran fram mot februari, alldeles vissen och ett problem. Vart ska vi göra av den? Ska vi slänga den? Inte ens lite pynt får ju den att se snygg ut längre!
Sushi äger. Det är helt seriöst det absolut godaste man kan äta. Så när min mor tog med mig på sushibuffé på Eest efter mitt utvecklingssamtal blev det hela lite bättre. Hade utvecklingssamtalet något att göra med tidigare sinnesstämning, tänker ni. Nja, inte direkt, säger jag.

Nu ska jag lägga ihop en apcool spellista, kila iväg på möte och sen träna lite fotboll. Säger som killen i lilla sportspegeln: skön............T.

1 kommentar:

  1. haha älskar att skriva skön....t

    ''hej felix, du hade en fan en fråga till mig''

    haha dööörörörör

    SvaraRadera