söndag 27 mars 2011

36. I have hours

Sitter här med en sjujävla värk i vad ni skulle kalla mage och känner även av lite smärtor i det som kallas för rygg. Visst låter det underbart? Är förbannat trött och något irriterad eftersom jag nu för tiden inte tycks ha gåvan att sova länge på morgonen/förmiddagen. Är inte det bra? Tänker ni. Nej, något fattas mig och jag blir inte utvilad, men det går fan inte att sova för det. Dessutom har fru sommartid snuvat mig på en värdefull timma av mitt vanligtvis tjugofyra timmar långa dygn, men nähä, idag får jag nöja mig med endast tjugotre. Tack för den!

Nu sitter jag här på en lite för hård datorstol vid vår burk istället för min fina laptop, varför detta tänker ni? Säg inte att laptopen kastat in handduken! Nej gott folk, så är inte fallet. Sitter här av enkla, moraliska, disciplinära, studiemotiverade, ordentliga skäl - jag pluggar bättre och effektivare här. Mycket lättare att skriva långa arbeten! Det är vad jag ska göra, ett arbete om Frankrike där jag ska redogöra för dess politik och valsystem samt analysera det utefter vår svenska demokratiuppfattning.
Kort och gott kan jag säga att jag ska ha en sån där äckligt ordentlig dag. Efter arbetet med Frankrike är det dags för mig att ta tag i min matte och därmed betyget i kursen Matematik C, inspirerande. Vidare har jag tänkt ringa ett viktigt telefonsamtal eller två eller tre eller fyra.... Arbetsansökan, telefonintervju till BT (ve och fasa) och sen är det dags att meddela de som ska få åka på UKMs Riksfestival i Sundsvall.
Ikväll ska jag träna lite fotboll och sen vara snäll mot mig själv - ansiktsmask, hårinpackning och en pluggfri kväll! Kanske till och med unnar mig en film, det var längesedan det blev det kvällen innan skola.

Mitt i all produktivitet (finns det ordet ens? Annars tar jag patent på det.) försöker jag glömma en main-vardagssak, nämligen att städa mitt rum. Städpolisen - gå och dö! Eller förresten existerar du inte, det är bara något amerikanska mammor försöker lura i sina barn. Men nejnej, den köper jag inte. Nu ska jag försöka jobba ikapp min förlorade timma (du ska få sota för det här, fru sommartid!) och vara riktigt jävla effektiv. Tack och adjö.

1 kommentar:

  1. slog på stort med den meningen! tänkte att någon måtte ju skratta! victory is mine!

    SvaraRadera