måndag 11 april 2011

50. If heaven and hell decide

Känner mig just nu som en bil som går på tomgång. Igång utan att komma någonstans. Äter, andas, sover, kissar och dricker (inte nödvändigtvis i den ordningen), men det är inte mycket mer än så. Känner mig ganska tom faktiskt. Det är det som är livet, tror jag nog.

Helgen har varit intressant. Tänker dela med mig av några saker.
Att stå i kön till Idol klockan 6 på morgonen kan vara jävligt kallt. Framför allt om fötterna. Tips för att återfå värmen är att ställa väskan på fötterna, dansa jenka eller stå med den ena foten på den andra och sedan byta med jämna mellanrum.
Det finns människor som faktiskt är stolta över att bo i Svenljunga och tycker att det är coolt att ropa "Svenljungapower!" tvärs över rummet mitt under fest. So not cool.
Grodor börjar dyka upp på vägarna så här års. Testa att ta en promenad så här på kvällskvisten och det är omöjligt att undvika dem. Vilt hoppandes omkring tvärs över gatan precis vid stora vägen får de dig att stelna till likt du blivit träffad av Petrificus totalusbesvärjelsen i en Harry Potterfilm - varje gång du ens ser en mörk fläck på marken. Inte bra för hjärtat.
Spontana besök blir ofta de bästa. Efter en hel dag av professionellt slöande utbytte jag några ord med Lolouise - även kallad vapendragarN - och knallade dit. Pratade och pratade och pratade (och pratade) om allt och ingenting ända till ma madre ringde och påpekade att jag faktiskt har skola imorgon och borde komma hem. Alltid lika trääävligt med den tjejen! Louise alltså, inte mamma. Inte för att jag inte uppskattar mamma, men ni fattar...

Med det sagt orkar jag inte ens anstränga mig till att skriva ett varken roligt, intressant eller seriöst inlägg. Men vet ni vad? Så här mycket bryr jag mig, *drar ner huden under ögat (he-he-he)*! Precis. Vet att ni än en gång undrar, har hon tappat stinget? Börjar hon bli tråkig? Är hon tröttare än igår kväll? Skulle hon vilja ha en rosa mobil? Går hon runt med ett ofött barn i magen? Nej, mina vänner. Jag är varken gravid eller uttömd på intressanta blogginlägg, känner att jag uppdaterar er med det i sinom tid! Blogginläggen alltså, inte graviditeten. Tills dess (imorgon) får ni simma lugnt, ha det bra och ösa på. Kör bara kör, det är vad allt handlar om.

1 kommentar:

  1. hahahah OFTA (?!) någon skrek ''svenljungapower!'' nu dör jag nog lite.

    SvaraRadera