lördag 10 september 2011

137. stopping by

Blir så jävla ledsen när jag ser vissa saker. Kom nyss in på en tjejs facebook, är inte vän med henne men hennes profil var helt öppen. Fullt med bilder på henne i olika korsetter matchat med kortkorta shorts, superlågt skurna jeans, korta tights i spets eller till och med bara trosor. Utmanande poser, plutande läppar.

Nämnde jag att hon är 14 år? Nämnde jag att det är killar som är närmre 25 år som kommenterar hennes bilder? Nämnde jag att hon är vän med sin pappa på facebook? Nämnde jag att om du går tillbaka mindre än ett år på hennes bilder ser man en liten oskyldig flicka på familjesemester med såna där rastaflätor som alla ville ha när de var utomlands förr? Vad hände?

Conclusion: jag blir så jävla ledsen när jag inser att vi ska växa upp så fort idag. Är det bara jag som tycker det blir värre och värre? Vi ska sminka oss tidigare, ha push up-bh tidigare, bli fulla tidigare, ha sex tidigare. Vart försvann barndom och integritet?

4 kommentarer:

 1. åh, blir så irriterad när jag ''hittar'' såna människor.
  tycker så JÄVLA synd om dem. vill fan göra något åt det, säga till dem att så ska man inte behöva göra för att få uppmärksamhet.
  & måste man det, vad fan tjänar det till?

  SvaraRadera
 2. Det måste ju egentligen vara något allvarligt fel i personens uppväxt eller någon allvarlig händelse som gjort att personen blir så uppmärksamhetstörstande. Vissa människor klarar sig ju knappt en sekund utan att någon måste ge dem en komplimang eller liknande för att de ska kunna må bra, sinnesrubbat att så många inte fattar att man duger som man är.

  SvaraRadera
 3. jag...är väl alltid nyttig...?

  SvaraRadera