måndag 17 oktober 2011

143. we wont destroy

Tog en BIG walk down the memory lane igår. Loggade nämligen in på Spotify, och där vart det ett tag sen man hängde sist. Kände att det var dags för en ny spellista, och några timmar senare låg 614 låtar prydligt uppradade i bokstavsordning. Dessa var resultatet av det klassiska bröllopskonceptet något gammalt, något nytt, något lånat och något blått. 

Inledde med att rota igenom alla mina gamla spellistor och det var där som de största flashbacksen tog vid. På bara några timmar var jag Jenny ~8 år, Jenny ~16 år, Jenny ~13 år och Jenny hela förra sommaren. Jenny i sin största punkperiod, Jason Mraz&Gavin Degraw-fanet Jenny och Jenny glad-ledsen-lycklig-ensam-nostalgisk. 

Musik, om något, kan få en att minnas tillbaka. Återuppleva, drömma. Ta en titt på min spellista här (<-- där) och se om den är något för dig! Den är i bokstavsordning, dessutom. Om du nu känner för att påpeka att det finns en knapp som lägger låtarna i bokstavsordning så låt bli, jag är väl medveten om det - men det ser snyggare ut om det är så från början. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar