lördag 31 mars 2012

221. I remember when you lost your head

Som jag skrev innan skulle jag ut och springa. Problemet var bara att jag inte hade någon extranyckel. Fyndig och atletisk som jag är gick jag då ut genom bakdörren så att man hamnar i garaget, sen ut genom garagedörren och klättrade sedan över det höga planket som omger huset. Var mycket noga med att se till att inga grannar såg mig, men någon kan ha stått och tjuvkikat bakom gardinen. Värre var det när jag kom tillbaka - tröttare i kroppen, högre plank på grund av nivåskillnader i marken och ingenting att använda som fotfäste. Fick därför häva mig upp med hjälp av armstyrka och ett litet avstamp från marken. Vad tror ni händer?
   Grannarna kör förbi när jag är halvvägs över. Grannarna som inte har någon aning om vem jag är och förmodligen började misstänka att det var en inbrottstjuv på väg in hos Shelley. Var inte lite nojig sen när jag kom in alltså, och varje gång Lita skällde misstänkte jag att det var för att en polisbil stannat utanför. När Shelley kom hem skrattade hon åt mig och bad om ursäkt för att hon glömt lämna nyckel, men tyckte ändå det var bra att jag tagit den vägen istället för att lämna ytterdörren olåst.

Löprundan blev för övrigt ett till dödarpass i BB - brutala backen. Känns i hela kroppen. Ska försöka få med backen på foto, och på tal om bilder så har ni gårdagens vinylinköp här nedan. Vore ju fantastiskt om min skivspelare mirakulöst reparerats när jag kommer hem också (mamma och pappa: hint hint, blink blink). Nu ska jag sova, imorgon ska jag nämligen följa med Edona och hennes hostisar till San Fransisco, ska bli så kul!


2 kommentarer:

  1. Puss puss blink blink hint hint!!

    SvaraRadera
  2. Hahaha. Jag tror absolut att det måste ha sett grymt roligt ut med dig uppe på planket! ;) Jag fick mig ett litet gott skratt i alla fall ; ) Tur att allt gick bra i alla fall! Kram!

    SvaraRadera