tisdag 3 april 2012

225. nothing really lasts forever

Dagen har bokstavligt talat varit halvbra. Första halvan var den som inte var så bra, men efter lunch ordnade det upp sig. Inte nödvändigtvis för att det var skola före lunch och att jag var ledig resten, eller på grund av det faktum att jag fick mat i magen.

Imorse var det först och främst riktigt tungt att komma upp ur sängen, och det är faktiskt första gången under tiden jag spenderat här. Var seg i flera timmar efter jag vaknat, hade svårt att fokusera på lektionen i Political Science och var inte ens taggad på boxning. Den gick dåligt, min engelska var dålig och hela jag kände mig dålig. Kändes inte ens bättre när jag mötte den snygga killen i boxningsklassen och hade sällskap med honom över campus och blev stående pratandes så länge att han behövde trycka på knappen för att få grönt ljus på övergångsstället typ tretton gånger.
   När Shelley sen hämtat mig tog jag en lång dusch och gjorde en sallad till lunch i lugn och ro medan hon var med Lita hos veterinären. När hon kom tillbaka hade hon köpt med kaffe till mig, och när jag druckit det i lugn och ro medan jag pluggade lite kändes det hela lite bättre.
   Vi for sedan till the mall dit vi anlände precis samtidigt som Niclas och hans host-mom Gina, så blev shopping ihop med dem och sedan även Niclas host-sister Shelby. Mitt humör blev bättre och bättre och plötsligt mådde jag toppen igen! Alltid så kul att umgås med Niclas, som för övrigt hittade typ sju miljarder jackor som var nästan likadana som hans, haha! Jag själv gjorde två riktigt fina inköp, det ena nåååågot oväntat kanske.. Ni får se vad imorgon!

På vägen hem stannade jag och Shelley vid ett cupcakeställe och köpte med oss varsin hem. Stannade också på Lucky och handlade mat, och varje gång vi gör det tänker jag att det är nog bland det roligaste jag vet. Kalla mig knäpp, men bara att kolla på all mat är roligt!

Shelley visade stolt upp en av hennes favoritaffärer i the mall..
Självplock av M&M's, Jelly Beans och Swedish Fish (som alla är galna i och tror är det enda svenska godiset som finns)
Cookies 'n' cream och Peanut butter something.. 
Laxburgare med fetaost och spenat i, sallad och lite extra avokado.

3 kommentarer:

  1. Första halvan borde varit lite bra med... Åtminstone tyckte vi det som kunde se dig!

    SvaraRadera
  2. Första halvan borde varit lite bra med, var åtminstone det för oss som kunde se dig! Hoppas syrran får riktigt ordning på tekniken till nästa gång! Kram!

    SvaraRadera
  3. Opps nu blev det dubbelt Fler som borde få ordning på tekniken!

    SvaraRadera