fredag 6 april 2012

230. du-du-du

Det där med morgonpromenader eller en liten löprunda före frukost är ett fenomen jag älskar. Att göra det i ett annat område än vanligt där man ständigt upptäcker nya hus och vägar gör det ännu bättre, och lite kalifornisk morgonsol har väl sällan skadat.

Som ni säkert förstår tog jag just en sådan promenad imorse, förtärde sedan oatmeal med färska jordgubbar och efter att ha borstat gaddarna for jag sedan mot skolan och gymmet. Pat åkte med i bilen idag med för han och Shelley skulle volontärarbeta på samma ställe, och eftersom Shelley har massa dynor i baksätet på bilen för att hunden ska kunna åka där, fick Pat sitta skräddare på dem. Haha, han såg så rolig ut.
    Efter ett pass på gymmet var det skola i vanlig ordning - ni har väl fattat konceptet nu kanske? Local Economy och Political Science är intressant, Marketing är underhållning, P.E. är dagens höjdpunkt och Business Writing är.. eh.. användbart. Lunchen förtärs i kafeterian eller ute i solen. Ta-da!
     När skoldagen var över hade vi övning inför en presentation vi ska hålla för skolans styrelse, det är de som tar besluten angående vår resa hit. Presentationen ska hållas på tisdag, och är om de tio åren som Entreprenörselever åkt hit och studerat. Ska bli spännande att redovisa!

Nu sitter jag framför datorn och pluggar Political Science (eller PoliSci, som tydligen är det coola sättet att säga det på), har midterm exam i ämnet på onsdag. Inte taggad, det är mycket text att ta sig igenom i e-boken och PoliSci är svårt. Åt grillad lax till kvällsmat, asgott. Äter färsk fisk här hela tiden, kan inte få nog! Innan dess var jag ute på en löprunda.

Var på Victoria's Secret häromdagen, de hjälpte mig prova ut rätt storlek och bra modeller, så fick ett personligt kort med allt nedskrivet på. Nästa gång är det bara att gå dit och välja färg och mönster! Smidigt och proffsigt.

1 kommentar:

  1. Glad påsk!! Längtar efter dig, som väntat är det så tyst här hemma!!

    SvaraRadera