tisdag 17 april 2012

239. Freddy's betrayal

Om någon skulle ha fått för sig att vi bara chillar här borta, så har denna någon fått det hela om bakfoten. Klockan har precis slagit 23 och jag har bestämt mig för att kasta in handduken för dagen, bege mig mot sängen och imorgon bitti gå upp lite tidigare för att skriva klart inlämningsuppgiften som ska in på onsdag.

Har ett antal gånger skrivit här på bloggen hur viktigt det är för mig med planering, för även om jag ibland kan verka ostrukturerad brukar jag oftast ha järnkoll på saker och ting i mitt huvud. Att planera är, om något, viktigt här i USA. Det är hela tiden mycket på gång och roliga saker man vill hitta på, och ska man kunna göra det måste plugg, träning och andra nödvändiga saker planeras in i tidsschemat så de får sin beskärda del.
   På dagens schema stod det en tidig lektion i PoliSci, fick veta resultatet på våra Midterms och trots att han sa att vi inte kan få några betyg innan det slutgiltiga, verkar det ha gått bra. Det kändes skönt! Ännu skönare var det att sedan avverka ett lagom gött boxningspass tillsammans med Sebbe, även om mina ben inte riktigt svarade på mina uppmaningar idag. Lite känningar från gårdagens löprunda, om man säger så.
   Efter skolan for jag hem för dusch och lunch innan jag och Shelley hoppade in i bilen, hämtade upp Johan och begav oss iväg till Petaluma för att besöka den omtalade outleten där. För både mig och Johan var det skor som stod på inköpslistan, och när vi begav oss hemåt kunde vi nöjt bocka av tre par Converse var från listan. Jag hade även med mig ett par träningsskor från Nike med mig, och Johan investerade i ett par snitsiga tå-skor! Utöver det blev det ingen mer shopping för mig, men jag är mer än nöjd. Så värt!

Nej nu är det dags att sova kamrater, hoppas ni får en bra dag! Min har nämligen varit finfin - efter outleten var Shelleys son och hans flickvän här på middag, jag har varit produktiv med plugget och just det! Jag har också fått åskåda Johan i en stormsimulator. 2 dollar fattigare och en upplevelse rikare - nämligen vind i 115 km/h i en tubliknande cylinder. Fantastisk onödig uppfinning.


1 kommentar: