tisdag 24 april 2012

247. come out here, make love

Jahaja, det här var ju lite awkward. Att jag skämt bort er med typ två mil långa inlägg som ni förmodligen ändå inte orkar läsa, och nu så släpper jag bara det. Eller inte, är bara lite för lat för att blogga nu. Eller så har jag bara inte något att skriva om.

Idag genomförde vi vår Arts&Lectures-presentation för den som ville komma och se, vilket visade sig vara en hel del faktiskt. Presentationen gick bra och många var intresserade och kom fram och pratade efteråt. Så, det var det. Ni vet, det man måste skriva fastän ingen egentligen bryr sig.
   Efter skolan hade vi lite rehearsal inför graduation och våra framträdanden på avslutningsmiddagen med familjerna. Det inkluderar dans i alla möjliga former, bland annat partydans och shuffle. När vi blev tillsagda innan vår resa hit att vi skulle gå utanför vår comfort zone, var det inte riktigt det jag föreställt mig, men likväl är jag här. Och ska dansa. Hu!
   När övningen var avklarade bestämde jag mig för att plugga i headsetet och sedan gå raka vägen i en riktning tills jag inte kände för det längre, och då vända. Lagom till regnet kom hade jag färdats fyra kilometer i uppförsbacke, och då nått the Wangers residens. Det vill säga Hanna hostfamilj. Tog skydd från regnet, skådade dem äta tacos och samtalade lite. Hanna följde mig sedan en bit tillbaka, hade av någon anledning svårt att föra en seriös konversation med henne... HINT: se bilden nedan.

Bilden jag menade.
Nu har jag landat i soffan med ett avsnitt Alcatraz, men ska snart dra mig mot sängen.
För övrigt kan jag erkänna att jag fuskade under promenaden, och sprang en del istället för att gå.
För övrigt nummer två så fick jag idag första "fan snart lämnar vi Santa Rosa"-ångesten idag, då vi hade sista boxningsklassen. SISTA.

1 kommentar:

  1. du typ lovar mig att inte äta nyttigt & inte träna så mycket.... så gör du det ändå?! :pPPpppPPpppPP

    SvaraRadera