måndag 28 maj 2012

260. I hope I see you soon

Ska snart sluta vara tyst här på bloggen. Kan börja med att bryta tystnaden genom att presentera åtta rykande färska spellistor à Spotify! Alla framtagna med hjälp av mycket tankeverksamhet, seriös struktur och ett fantastiskt öra för bra musik. Givetvis är de sorterade i bokstavsordning efter artist - at your service ma'am!

▽△
Mångfald är nyckelordet och det är massa mixade genrer med allt från System of a Down till Maskinen och AWOLNATION, men gemensamt är att alla låtar är extremt jävla asbra.

Pek- och lillfinger upp
Fullt ös medvetslös - metal, hårdrock och punk rakt igenom.

Löjligt mycket pepp
Bara feelgoodmusik med högsta växeln rakt igenom, årsmodell all over the years och artister såsom Muse, Ebba Grön, The White Stripes och en släng av Dundertåget.

Ut i solen då
Listan för färder på rostiga cyklar, skymningar med engångsgrillar vid klipporna eller en dag i brassestol och gassande sol. Projektnamnet för listan var "livet e najs!".

Jag vägrar att dansa
Namnet till trots är det partymusik i form av såväl house som dubstep och electronica, med lite extra spice från bland annat Die Antwoord och Weezer.

Låt mig vara lite svår
Även upp har en motsats och där har vi ner. Här är lisstan för mörka kvällar, deppiga infall och djupa suckar.

Film och klassiskt
Storslagna kompositioner från filmer, tv-spel och tiden då Vivaldi dominerade.

Lite för nostalgisk
Walk down the memory lane i dubbel bemärkelse - musik laddad med personliga minnen blandat med "åh, det är ju den här låten"-känslan. Hej Savage Garden, Bonnie Tyler och Gavin Degraw!

Ja gott folk, där har ni dem. Som alltid, spelningslistor är ett arbete som aldrig blir klart, men just nu känner jag mig väldigt färdig. Ganska många listor, men eftersom jag endast har Spotify som musikkälla i iPhonen är det smidigt med kortare listor som man kan göra offline utan att de tar så mycket minne. ASKALAS.

1 kommentar: