fredag 6 februari 2015

366. Nystartsinläggen

Det är en lustig känsla i min kropp nu. Det bränner i fingrar och hjärta av alla ord som vill ut samtidigt som jag inte har någon aning om vad jag ska säga.

Har aldrig tyckt om nystartsinläggen men på något vis känns de obligatoriska innan man kan komma till the real deal. Jag har ingen ursäkt denna gången men om det är till någon tröst så tänkte jag på er i augusti för jag upptäckte att den sjuttonde skrev jag visst ett utkast som aldrig fick en chans.
    Denna gången finns inte heller något stort planerat förstainlägg - och med första menar jag det andra - eller det första efter nystartsinlägget. Jag är bara trött på att ha ett sug efter att skriva och att ha slumpmässiga meningar och uttryck svävandes i hjärnan så det som kommer får komma.

Någonstans är min poäng att det finns en stor risk/chans för en flummig och som vanligt stundtals osammanhängande bloggframtid och med tanke på att jag inte har sexsiffrigt nummer med läsare känner jag inte heller någon vidare press att anpassa mig efter några fans.. Men ni som är kvar där ute, jag älskar er ändå, jag behöver bara lite plats för mina ord och tålamod med min tillfälliga avsaknad av struktur. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar