måndag 11 juni 2012

264. bra in i banan

Jaja, ingen anledning till att vara sura bara för att jag inte bloggar stup i kvarten. Jag har ju tamejfan haft studentvecka! När är man annars mer upptagen, om inte då? 

Sitter nu i samma gamla soffa med samma föräldrar framför samma tv. Det är matchen mellan Sverige och Ukraina som sänds, och det där med EM är väl inga konstigheter direkt. Skillnaden mellan denna fotbollskvällen och andra matchkvällar ligger helt enkelt hos mig - för idag har jag avverkat min första riktiga arbetsdag. Inte som jobb under sommarlov, utan som jobb-för-att-det-ska-jag-göra-resten-av-mitt-liv. 
    Efter en vecka med utekvällar, barhäng på Wisers, bal, hemmafest, heldagshäng i en bäddsoffa, pizzaflöt, flertalet avslutningsmiddagar och slutligen den omtalade studenten. Som var så brutalt jävla underbar. Förkylning, flak och fest ledde till att jag blev så hes att jag fortfarande kraxar värre än en whiskeyalkoholist och cigarettmissbrukare tillsammans, men det var det mer än värt. Det var helt enkelt en av de bästa dagarna i mitt liv!

En dag när allt fått sjunka in lite mer ska jag kanske skildra det lite mer, men rättvisa kommer aldrig gå att ge. Känslan brinner bara för fullt inne i mig, och jag tror endast att det är ett fåtal elever i kära EP09 som kan ha ett hum om hur just min känsla känns. Åh, jag har tagit studenten.. Fyfan va jag är bra! 


1 kommentar: