tisdag 15 mars 2011

23. I surrender, oh surrender

Likt en toppbloggare från Stureplan tänker jag slänga upp en snabb update innan jag drar ut på stan, det vill säga ner till torget i Svenljunga och vidare till naturbruksgymnasiet. Varför ska hon till en skola på sin lediga dag, undrar ni. Har hon blivit galen? Retar Eric Saade gallfeber på henne? Har hon duschat idag? Ja, svaret är ja.

Hur som, ville bara meddela att jag upptäckt alla mina grammatiska fel och missar i mina gamla blogginlägg. Har jag något i ögat? Nej precis, så mycket bryr jag mig. Med andra ord tänker jag inte andra något.
Vidare kan jag berätta att jag noterat mitt onödigt frekventa bruk av ordet banal. Fantastiskt fult ord när jag tänker efter. Vem försöker jag lura? Jag vet ju att det är fult även om jag inte tänker efter. Dessutom, vilken sjuttonåring använder ordet banal? Hela situation känns något banal! Att jag bloggar om det, det känns om möjligt än mer banalt...

Från mig till dig, ha en bra dag och ge dig ut i det fina vädret! Ska ut med Angelica och gå bort till Naturbruket för att tapetsera skolan med affischer, sedan får det bli en härlig promenad. Fotbollsträning ikväll!

1 kommentar: